همانگونه که گفته شد قهوه ربوستا حاوی کافئین بسیار فراوان است. در واقع غلظت و مزه تلخ این نوع قهوه به دلیل حجم سه درصدی کافیین در آن میباشد. ربوستا از جمله قهوههایی به شمار میرود که دانههای بسیاری دارد، اما نباید فراموش کرد این قهوه در صورتی میتواند مورد استفاده قرار بگیرد که آب، خاک و مواد مغذی به تمام دانههای آن نفوذ کند. بنابراین این نوع قهوه به رغم در اختیار داشن مواد مغذی بیشتر، کیفیت کمتری دارد.
دم کردن ربوستا به روش سرد
دم کردن قهوه سرد نسبت به قهوه گرم عطر و طعم متفاوت و همچنین علاقهمندان بسیاری دارد. در دمآوری سرد اسدیته کمتری در قهوه وجود دارد و به همین دلیل طعم ربوستا بهتر و ماندگارتر احساس خواهد شد. به طور کلی قهوه ربوستای سرد از جمله نوشیدنیهای محبوب است که استفاده روزانه از آن میتواند در برنامه شما باشد.
قهوه دم سرد کلاسیک
قهوه دم سرد کلاسیک ترکیبی از دانههای مختلف ربوستا است که علاوه بر ترکیبات مقوی؛ چربی سوزی بیشتر و باز کردن عروق خونی قلب را به همراه دارد. همچنین این نوع قهوه حاوی آنتی اکسیدان فراوان با خاصیت ضد سرطان است. عطر و رایحه جدید و تلخ به همراه غلظت فراوان و طعم دودی موجب میشود قهوه دم سرد کلاسیک مزهای متفاوت را برای دوستداران خود به ارمغان بیاورد.