قهوه دم سرد کلاسیک

قهوه دم سرد کلاسیک

امروزه قهوه ربوستا یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های گرم در کافی‌ شاپ‌ها به شمار می‌رود. چراکه عطر و طعم بی‌نظیر آن موجب شده ربوستا قهوه مورد علاقه بسیاری از افراد باشد. با توجه به اینکه این دانه‌ گیاهی از زیر شاخه‌های گیاهان کنفورا به شمار می‌رود و از حجم اسیدیته پایین برخودار است نسبت به قهوه عربیکا مزه تلخ بیشتری دارد. ضمن اینکه برای تهیه و آماده‌سازی قهوه‌هایی که بر پایه اسپرسو هستند از دانه ربوستا استفاده می‌شود. ناگفته نماند که‌ این نوع قهوه از مواد اولیه لاته و کاپوچینو نیز به شمار می‌رود.

خاستگاه قهوه ربوستا

تفاوت محسوس قهوه ربوستا و عربیکا از جمله نکاتی است که می‌توان به آن اشاره کرد. قهوه ربوستا نسبت به عربیکا در ارتفاعات پایین‌تری رشد می‌کند و به همین دلیل از آسیب پذیری کمتری نیز برخوردار است. همچین برداشت آسان محصول در ارتفاعات پایین موجب می‌شود قهوه ربوستا قیمت کمتری داشته باشد. تنوع خاستگاه و کشت بسیار آسان ربوستا موجب شده کشور‌های بسیاری همچون ویتنام، برزیل، اوگاندا، اندونزی و تانزانیا در زمینه تولید این نوع قهوه فعالیت داشته باشند. کشت متعدد این دانه گیاهی و تولید انواع اسپرسو از آن موجب شده ربوستا همواره یکی از گزینه‌های موجود در کافی شاپ‌ها باشد. نکته قابل توجه در خصوص کشور‌هایی که در تولید ربوستا پیشگام هستند این است که ربوستای تولید شده در ویتنام نسبت به عربیکا از عطر و طعم بهتری برخودار است. همچنین ویژگی‌های دیگر همچون مزه قوی‌ و رنگ تیره‌تر موجب شده این قهوه تلخ جایگاه بهتری نسبت به سایر نمونه‌های مشابه داشته باشد. برخی از ربوستاها همچون ربوستای قهوه‌ای از طعم بسیار خوبی برخوردار هستند.‌ چراکه برای ارائه بهترین دانه قهوه باید شرایط کنترل شده‌ای فراهم باشد. قهوه ربوستا به دلیل تلخ و سنگین بودن نزد برخی از افراد از اقبال بیشتری برخوردار است. در واقع دو ویژگی ذکر شده موجب می‌شود برخی افراد تمایل بیشتری به خرید این نوع قهوه داشته باشند.

قهوه ربوستای خوب چگونه تهیه می‌شود؟

همانگونه که گفته شد قهوه ربوستا حاوی کافئین بسیار فراوان است. در واقع غلظت و مزه تلخ این نوع قهوه به دلیل حجم سه درصدی کافیین در آن می‌باشد. ربوستا از جمله قهوه‌هایی به شمار می‌رود که دانه‌های بسیاری دارد، اما نباید فراموش کرد این قهوه در صورتی می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد که آب، خاک و مواد مغذی به تمام دانه‌های آن نفوذ کند. بنابراین این نوع قهوه به رغم در اختیار داشن مواد مغذی بیشتر، کیفیت کمتری دارد.

دم‌ کردن ربوستا به روش سرد

دم‌‌ کردن قهوه سرد نسبت به قهوه گرم عطر و طعم متفاوت و همچنین علاقه‌مندان بسیاری دارد. در دم‌آوری سرد اسدیته کمتری در قهوه وجود دارد و به همین دلیل طعم ربوستا بهتر و ماندگار‌تر احساس خواهد شد. به طور کلی قهوه ربوستای سرد از جمله نوشیدنی‌های محبوب است که استفاده روزانه از آن می‌تواند در برنامه‌ شما باشد.

قهوه دم سرد کلاسیک

قهوه دم سرد کلاسیک ترکیبی از دانه‌های مختلف ربوستا است که علاوه بر ترکیبات مقوی؛ چربی سوزی بیشتر و باز کردن عروق خونی قلب را به همراه دارد. همچنین این نوع قهوه حاوی آنتی اکسیدان فراوان با خاصیت ضد سرطان است. عطر و رایحه جدید و تلخ به همراه غلظت فراوان و طعم دودی موجب می‌شود قهوه دم سرد کلاسیک مزه‌ای متفاوت را برای دوستداران خود به ارمغان بیاورد.

ترکیبات قهوه کلاسیک :

ترکیبات:

انواع دانه‌های ربوستا

آب

خواص قهوه ربوستا

کاهش خطر افسردگی

مناسب برای فعالیتهای ورزشی

چربی سوزی فراوان

کاهش ابتلا به پارکینسون و آلزایمر

کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم

آخرین پروژه ها

قهوه دم سرد کلاسیک
امروزه قهوه ربوستا یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های گرم در کافی‌ شاپ‌ها به شمار می‌رود. چراکه عطر و طعم ...
قهوه دم سرد کلاسیک گلد
قهوه دم سرد گلد؛ ترکیبی از دانه‌های قهوه عربیکا، روبوستا و عصاره دانه‌ قهوه سبز است که علاوه ...