No products in the cart.
قهوه دم سرد وانیل
قهوه دم سرد کلاسیک با طعم
وانیل
علت اصلی نام گذاری این محصول این است که دانه های ...
مروزه نوشیدنی قهوه همچون گذشته ترکیبی از آب و پودر نیست و ممکن است افزودنیهای متفاوتی به آن اضافه شود که در طعم، عطر و خاصیت آن تاثیر بسیاری میگذارد. قهوه از جمله نوشیدنیهای محبوب به شمار میرود که از گذشته در ایران مورد مصرف قرار میگرفته است و به همین دلیل با فرهنگ ایرانیان آمیخته است. ضمن اینکه همواره شاهد افزایش تعداد علاقهمندان این نوشیدنی هستیم. در این قسمت قصد داریم درخصوص قهوه زعفرانی صحبت کنیم.
این نوشیدنی همچون قهوه قجری از نوشیدنیهای قدیمی به شمار میرود که هم اکنون در کافهها سرو می شود. زعفران نیز از جمله گیاهان و ادویههایی به شمار میرود که استفاده از آن به گذشتههای دور بر میگردد و فایدههای بسیار آن موجب شده در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی و آرایشی مورد استفاده قرار بگیرد کشت و برداشت دشوار در کنار تقاضای فراوان این ادویه موجب شده قیمت آن نسبت به ادویههای دیگر بیشتر باشد و شاید به همین دلیل است که آن را طلای سرخ مینامند.
توصیه میشود از مطالعه مقاله قهوه طعمدار با افزودنیهای طبیعی در مجله کافی پارس غافل نشوید. با توجه به تحقیقات انجام شده، میزان ترکیبات موجود در زعفران میتواند روی رنگ، عطر و کیفیت آن تاثیرگذار باشد، بنابراین باید درصد ترکیبات موجود در زعفران مرغوب در آزمایشگاه سنجیده شود. ضمن اینکه این ادویه باید تمام مجوزهای بهداشتی لازم را کسب کرده باشد.
ناگفته نماند زعفران در ترکیب با سایر خوراکیها از جمله قهوه میتواند تاثیر و فایدههای فراوانی داشته باشد.